diumenge, 20 d’abril del 2008

Canvi de blog

Escrit modificat

dimecres, 16 d’abril del 2008

Ja funciona!!!!!!


Per fí, després que ahir em deixés de funcionar el blog i fart de calentar-me el cap, ja he pogut solucionar el problema.


Ara parlant de l'entreno, avui ha estat un dia com els que porte últimament, de males sensacions. He anat fins al Cantó acompanyat del Marc i de l'Edu, allà ells han continuat cap a Adrall i jo he girat per falta de temps. Fins a Sort ha anat bé, a ritme tranquil i quan ha començat la pujada he punxat. Després del percanç reemprenem la marxa i ja em costava seguir-los, els sentia parlar i jo era incapaç de aguantar el ritme, veia com marxaven i que les cames no em responien. Doncs xino-xano fins a dalt, inclús ha hagut algun moment en que he estat a punt de donar-me la volta, però el meu orgull m'ha fet arribar a dalt. Després la tornada creia que seria més fàcil, però que va. De Sort cap a Tremp bufava molt fort el vent i aixó acompanyat de que no m'anaven les cames era una bomba, al plà no anava a més de 25 km/h i he estat desitjant de trobar-me a algun conegut que em portés amb cotxe fins a Tremp, cosa que no ha passat i com he pogut he arribat a casa.

La sensació de tot aixó es d'impotència, porte ja més de 10 dies sense trobar-me bé, i en menys de una setmana ja he agafat 2 semi pàjares. Algo no funciona i només em queda esperar que aixó que em passa marxe aviat i pugui tornar a entrenar com cal.

M'ha sortit 120 km en 4h35', una mitja hora més del que hagués estat normal

dilluns, 14 d’abril del 2008

Sortideta amb el Xavi

Avui ha estat un dia de semi recuperació després del fort cap de setmana. Hem sortit el Xavi i jo i hem fet 50 km de plà, fent la volta dels masos i fins Figuerola després. Hem començat tranquis però a partir del repetxo de Vilamitjana me animat i he estat tirant amb força fins enllaçar amb la carretera que va a Figuerola. Aquí hem suavitzat una mica però aviat hem tornat a accelerar, i per rematar la tornada ha estat força animada amb un ritme bastant alt. Pels pocs kilòmetres que hem fet he acabat bastant tocat, sobretot he notat que els cuadriceps els tenia bastant tocats del cap de setmana.
Demà més

diumenge, 13 d’abril del 2008

Sortideta amb la Unió...

Avui per primera vegada de la temporada tocava sortir amb la Unió per fer una bona ruta, el tom de Moncortés per Gerri. La idea després de parlar ahir amb el Xavi, que també ha vingut, era fer la volta aquesta i no parar a esmorzar per fer una mica més, i a sobre li hem anyadit una 2ª pujada a Peramea.
Doncs el dia ha començat tranquil cap a Pobla on a meitat de camí ja s'ha fet la primera selecció. Jo i el Xavi ens em quedat amb el grup del darrere per calentar cames, i a partir de Pobla ja ens em anat a buscar als escapats. Em anat fent relleus, però no em vist als del davant fins la pujada avanç de Gerri, i ja al començar la pujada els em agafat, alguns estaven parats al cotxe treien-se roba. La pujada de Peramea ha estat de bojos, el Xavi tirant a saco i jo intenta segui-lo, le agafat i em acabat la pujada sprintant per fer un molt bons temps, 14'20" que està molt bé pensant que ja veniem forts des de Pobla. Després em tornat a baixar a Gerri i em fet una altra pujada més tranqui, aunque arribant a Montcortés em tornat a accelerar. Després em anat fins a Torre de Cabdella mentre els altres esmorzaven a ritme també intens.
A la tornada em sortit tots junts de la Pobleta començant ja a accelerar el ritme, fins que després de fer jo un relleu s'han escapat el Xavi amb el Luque i l'Albert. A partir d'aqui ha sigut ritme de caça seleccionant molt el grup, fins que ha falta d'uns 7 km per Tremp em agafat al Luque i l'Albert. El Xavi ha pogut amb nosaltres i ha arribat sol a Tremp, ell fos, però jo també ho he donat tot(aquesta me la aguarde!!!!!).
En definitiva un dia amb molta intensitat i un bon cap de setmana d'entreno.
En total 100 km en 3h35' aprox. i uns 1500 de desnivell.

dissabte, 12 d’abril del 2008

Tornant a la normalitat

Després de decidir que no vaig a correr el diumenge per no trobar-me bé i de no haver entrenat gaire a causa del temps avui tocava intentar tornar a entrenar com cal. Doncs aixó he fet, me aixecat a l'hora que m'ha donat la gana i sense presa he esmorçat i he acabant sortint a les 12h passades direcció Coll de Nargó. Semblava que faria bon dia, al menys aqui a Tremp, per lo que he sortit amb no massa roba que ha fet que quan estava a la zona de muntanya hagi passat una mica de fred. La pujada de Faidella ha estat bé fent record de la temporada, però juny d'un bon estat de forma encara, després coll de Boisols i baixada cap a Coll de Nargó arribant amb una mitja bastant bona. Però la tornada anava a ser diferent. Com es costum a la tarde s'aixeca molt vent i m'ha agafat en contra, cosa que ha fet que es fes més dur els 16 km de port del Coll de Nargó fins coll de Boixols, tardan més de 52' en pujar-lo. Després era pràcticament tot baixada fin a Isona, i a partir d'aquí a remar fins a Tremp amb moments que anava bastant parat a causa del vent.


Ha sigut un bon entreno per tornar a agafar forma i confiança.


En total 119 km en 4h16', 2263m de desnivell i 159 de pols

Bucant he trobat aquesta foto, que segons posa, està per Boixols. Algú ho coneix?

dijous, 10 d’abril del 2008

Setmana nefasta...

Vaja desastre de setmana. Primer el dilluns per deixar l'entreno per la tarde ja no vaig poder sortir per la pluja. Dimarts entreno de 3 horetes amb el Marc sense anar molt fí. Dimecres un altre dia sense sortir per la pluja. I avui petada!!!!teniem series de pujada i no he aguantat ni la primera, m'ha agafat un baixó de rendiment que m'en he tingut que anar cap a casa i només he fet 50 km. Porte una setmana que em trobe bastant cansat i no sé per què, però espere que amb la analítica que me fet avui surti alguna cosa, perque aixó no es normal.
I demà ja veurem si puc soritr a la tarde perque treballe tot el matí, ja us contaré.

dilluns, 7 d’abril del 2008

Cursa de Sabadell...

Doncs poc que explicar, aquesta no la vaig poder acabar dintre de la classificació, aunque si la vaig fer fora de control perque en el km 50 aproximadament em vaig despenjar.
Era de 121 km i ja pràcticament de sortida picaba cap a dalt, i apartir del km 16 començava una pujada que arribaria quasi al 50. Doncs aqui es va ficar un ritme durísim en tota la pujada, va anar caent molta gent, fins que jo a falta de un kilòmetre per coronar ja no vaig aguantar el ritme i em vaig despenjar, quedan-me sense opcions de tornar a enllaçar, aunque si no hagués sigut per un error del cotxe de equip podria haver entrat al pilot i arribar molt més lluny. després al meu ritme junt amb 2 més vam acabar fent el recorregut.
En conclusió, em falta una mica encara però ja comence a trobar-me bé, i sobre tot reflexionar sobre aquesta cursa perque pense que deuria haver aguantat i crec que alguna cosa va fallar perque em vaig estar troban't bé la setmana passada.

divendres, 4 d’abril del 2008

Aixó ja marxa!!!!!!!

Després de començar la setmana malament pel cansament que arrastrava, la estic acabant totalment al revés, amb unes sensacions que no havia tingut fins ara, em note molt millor, amb molta frescura i pujant molt lleuger. Més enrrere em queixava molt de que no anava ràpid i em costava trobar la forma, estava una mica baix de moral. Però després del Maestrazgo he pegat un canvi molt gran i l'entreno d'aquestos mesos ja comença a fer efecte i crec que pot ser un molt bon any.

Deixan't els meus pensaments l'entreno d'avui ha estat bé, amb la companyia del Marc(como no), i del Toni soldevila que a veure si s'anima i fa alguna marxa aviat. Primer he sortit sol fent un tram de Monllobar on me vist molt bé i després ja anant cap a Gerri amb ells. Jo com demà no he de correr a Sabadell he forçat una mica a la tornada amb el vent en contra, però sense pasar-me'n perque el diumenge si correrc, i espere trobar-me per fi amb el Marc en cursa.

Entre ahir i avui 140 km sense forçar gaire i preparat per intentar fer una bona cursa a Sabadell el diumenge, ja contaré.

Us deixe amb una altra foto del Maestrazgo,

estic per ahí a la dreta de la foto,

dimecres, 2 d’abril del 2008

Amb la Èlit...



Vaja sortideta la de avui quan en veig que venien avui el Xavi, el Toni i el Marc...vamos, la elite de Tremp. Només amb aquestos noms sabia que anava a presentar-se un dia molt mogut i dur i a sobre tocava dia de ports. Com jo avui tenia que estar aviat a casa em anat cap a Pont de Muntanyana per fer 2 ports en pocs kilómetres i al poc de començar el primer ja el Marc s'ha posat a tirar com un boig. Jo i el Toni ens em quedat una mica però manteniem la distancia, així una bona estona. Ja a falta d'uns 3 kilómetres el Marc a fotut més ritme i ha deixat clavat al Xavi, cosa que jo he aprofitat i ja anant sol le passat, coronant a dalt a uns 35-40 segons del Marc. Semblava que ja estava bastant recuperat, així que biaxada per recuperar, una mica de plà i tornada cap a Monllobat desde Pont de Muntanyana. Aqui s'ha començat suau però aviat la cosa s'ha posat interesant quan el Toni s'ha posat a tirar com un boig. Jo me quedat una mica i al rato Toni també fins que al descansillo em tornat a enganchar. Ja anavem els 4 i quan comença lo dur a falta de 3 km el Marc a marxat, jo le intentat seguir amb Toni una mica més endarrere i el Xavi...doncs a petat( ho sento Xavi, ho tenia que dir). Me trobat bé a les rampes dures conseguint agafar al Marc i a l'últim km he tirat fort per intentar deixar-me'l, i aunque no ho he aconseguit, per primer cop de la temporada le fet patir. A més he aconseguit fer el primer record de la temporada. Després ja cap a casa.
Aixó es l'altre dia a la Ronda del Maestrazgo


dimarts, 1 d’abril del 2008

Molt cansat...

Després de no sortir ahir pel cansament que arrastraba del cap de setmana i el mal de cap i de gola, avui si he sortit, aunque encara estaba pàcticament igual. Inclús he anat al metge aquesta tarde. Doncs he anat amb el Marc que tenia series però ja notaba jo que les cames avui no anaven i a la primera serie de 12 km no he aguantat ni 3 km. La segon serie le aguantada a falta de 1 kilòmetre que me despenjat, però estaba patint tant que l'última he decidit no fer-la i anar tranquil. Després em seguit rodant els 2 però jo anava com si portés una pàjara, no anava ni "patràs". La intenció d'avui era salvar el dia i m'han sortit quasi 3 hores. Espere demà estar millor.

Us deixe una foto de la baixada frenètica del Alto de la Arteseaga a la marxa de Miguel Indurain l'any 2006. Aquest i jo intentavem entrar a un grup que hi havia al davant i ho vam aconseguir. Com vaig disfrutar a aquesta baixada.