dissabte, 28 de febrer del 2009

Antenes Orcau a la inversa


Avui he continuat amb la btt fent més o menys el mateix dels altres dies, anar cap a Suterranya, Orcau per carretera, i aquí he tirat cap a les antenes d'Orcau per veure que tal era la pujada, ja que sempre le baixat però mai pujat. D'oncs es curta però forta de collons, al haver molta grava la roda del darrere rellisca, que junt amb el desnivell que hi ha es fa molt dura. Una vegada en les antenes he vist que hi havia un sender senyalitzat cap a Montesquiu i allà que he anat...i he tornat perque quan portava 30 metres he vist que la cosa pintava xunga i com que no anava massa bé de temps he decidit baixar pel camí de sempre. Baixada fins a Montesquiu, camí Font de la O i cap a casa.
30 km amb 1h44'. 


dimarts, 24 de febrer del 2009

Primer patiment seriós

23/02/09
Com ja havia publicat dies enrrere, volia arribar a 2h aviat. El dilluns va ser el dia indicat, tot i que el dia anterior amb la Unió em vaig canssar bastant i no sabia com estaria al dia següent. Però em trobava bé i vaig decidir fer les 2h. Per aixó vaig decidir anar cap a Orcau per un camí que havia aprés aquestos dies que no era massa dur. I així era fins que vaig probar una pujada cap a Orcau que no coneixia i que em va fer patir com feia mesos que no feia, inclús no vaig posar el peu al terra per orgull propi, però creia que em moria. Vaig aconsseguir arribar a Orcau i la tornada va estar millor. Però arribant a Tremp avia tardat menys del que em penssava i encara em quedava mitja hora per fer les 2 hores i anava trinxat. Vaig decidir fer un tram del camí que va a la Font de la Ó anant suau i així acabar el dia amb 2h06' i uns 38 km, amb 158 ppm de mitjana. 
Ara un parell de dies de descans i en poder a tornar-hi, que la cosa pinta bé.

diumenge, 22 de febrer del 2009

Sortida amb el club

He estat 3 mesos parat, però amb el club feia encara més temps que no sortia, i avui me decidit a anar-hi, tot i que a primera hora feia massa fred per a mi. Hem sortit una bona colla, en total 17 btteros que ens hem dirigit cap a Guardia on l'esmorzar que ens han preparat ha sigut més un dinar que una altra cosa. Tot tips hem tornat cap a Tremp on concretament en Gassa, Serra i Luque m'han fet treure el fetge, però aixó se'ls acabarà aviat quan agafi una mica més de forma.
M'ha sortit 1h50' de pedaleo  amb 155 ppm de mitja.
Aviat cauràn les 2 hores...

dissabte, 21 de febrer del 2009

Aramunt

Segueix-ho amb la progressió i avui he fet una sortideta una mica més dura que la que he fet fins ara i una mica més de temps. I esque semble que anar cap a la Font de la "O"  quan un està en forma es anar a rodar; però quan un comença a pedalar es fan molt durs els quatre repetxos que hi han. 
Per fer una miqueta més he anat fins al poble d'Aramunt i he tornat.
En total 1h39' i 160 ppm de mitja. La referència dels kilòmetres la posaré quan me'n recorde d'anar a cambiar-li la pila al contakilòmetres.

Estava comparant els entrenos de l'any passat amb aquest any i dir que tal dia com avui del 2008 vaig fer 176 km. Jeje, quina diferència d'un any a l'altre.

dijous, 19 de febrer del 2009

Allargant els entrenos

Avui ha estat el tercer dia que surto des de que vaig començar la temporeda aquest cap de setmana passat. Mica en mica vaig allargant els entrenos, i he passat de l'hora dels altres entrenos fins 1h30' que he fet avui. 
Les sensacions pel poc temps que porte i el temps que he estat parat són bones i no està costan-me massa adaptar-me de nou. Així i tot el pols pels núgols, 161 ppm de mitja. 
Dir que tot ho estic fent amb btt perque la bike de carretera està indisponible per culpa d'uns càrgols que no m'arriven.

dilluns, 16 de febrer del 2009

TEMPORADA 2009


Torne després de molt de temps i després d'haver intentat posar notes a l'altre blog, peroò no sé per què, no em deixa publicar res. Així que a partir d'ara tornaré a escriure en aquest blog.

Aprofitant aquest primer escrit de la temporada, he de dir que aquest cap de setmana he tornat a agafar la bici. 3 mesos parat es noten i no vaig fer gaire, dissabte i diumenge vaig anar al mateix lloc, a Suterranya per el camí
 del Vila Corona. I diumenge a la tarde també vaig fer 1h30' de caminata per la neu.
Un cap de setmana molt complert que espere que a partir d'ara es repeteixi.