dilluns, 30 de març del 2009

CANVI D'HORA = ENTRENO

Ahir diumenge vaig sortir amb el club, l'unic dia de la setmana que he pogut per falta de temps, però ara amb el canvi d'hora je podré sortir un rato a la tarde, i comforme vagi allargant el dia, allargaré també els entrenos.

Res a destacar de la sortida d'ahir, Tremp - Casa Roca i tornar, amb una mica de fred al matí i un ritme que no va ser gaire fort, excepte alguna estona curta.

diumenge, 22 de març del 2009

Primera sortida amb el club

Com ja puc fer carretera avui me afegit al grup dels carreteros per anar a Àger. La sortideta ha estat interesant, amb un ritme suau al principi i després lo de sempre, aument del ritme, però aquesta vegada no ha hagut sobreesforços i ha servit per fer un entrenament molt bó.
m'han sortit 64 km en 2h16' i 152 ppm

dissabte, 21 de març del 2009

UN ANY DESPRÉS!!!!

Per fí ha arribat, i es que al març de l'any passat la Karbona va deixar de sortir al carrer. Ara, després de renovar-la i algún que altre contratemps ja està apunt. Ha costat lo seu, però avui ja la he tret per probar-la i ha respós com lo que s'esperava d'ella, de maravilla. Segeuix sent la bici nerviosa que era, i a destacar dels canvis que li he fet els frens Sram Force. Només sortir de casa ja he notat que aquestos frens frenen molt, però molt. No els he provat baixant un port però en tindré que adaptar a ells perque com em descuide surto per davant de la bici. A causa d'aixó m'ha vingut al cap una reflexió: si hagués portat aquests frens el dia de la Pallaresa hagués caigut? És algo que no sabrem mai, però el desenllàs d'aquell dia estic segur que seria un altre. Pel demés res a destacar, les rodes campagnolo com sempre, fiabilitat 100%. 

Parlant dels entrenos dijous 2 hores de btt a ritme molt intens cap a Aramunt vell i poc més. me s'ha fet molt menys dur que l'altra vegada que vaig anar. 38 km a 164 ppm.

I avui ja carretera direcció Baronia pels Massos. 60 km a ritme intens. Fins el km 50 molt bé, on portava una mitja de 30 km/h, impensable altres anys amb els mateixos km acumulats, i els últims 10 ja anava tocat i he decidit baixar el ritme.
En total 60 km en 2h06' i 158 ppm.

diumenge, 15 de març del 2009

Dia complet


El dia es presentava mogudet, ja havia quedat amb el Jordi ahir per fer una sortideta amb btt i després de sortir amb una mica de retard per a variar em tirat cap a Orcau per Suterranya (igual que cada dia que he sortit). He anat una mica més suau que els altres dies i aixó ha fet que disfrutés més de la ruta. Els pols aquesta vegada ha estat unamica més baix, amb 156 ppm de mitja en 35'26 km i 2ho1'43".
Després d'aquí he anat, acompanyat de la Celia cap a L'ermita de Talarn, on hi havia un dinar social del club. Erem una bona colla i el menú era Calçots de primer i carn de segon, acompanyat del beure, algo de pica pica, el postre i el café amb les gal·letes corresponents. 

dijous, 12 de març del 2009

Seguim amb btt

Ja feia quasi 2 setmanes que no sortia, però no m'ha afectat i he pogut rodar al mateix ritme del dies anteriors. He fet la ruta que acostume a fer últimament direcció Orcau per Suterranya, i tot ha anat bé, la llàstima que no tenia gaire temps i només he fet 1h27', 30 km a 167 ppm. El pols m'ha sortit altísim, però ja anirà baixant comforme vagi entrenat.
Avui he rebut noticies de la comanda que tinc pendent de les peces que em falten de la Kabrona, es retrasarà una mica perque les falta un component que de 2 a 5 dies o enviaran. Es un rotllo que es retrasi tant, però al menys aquestos alemanys es preocupen, cosa que en altres botigues que ho vaig demanar em podria morir sentat espererant.
Ja falta menys pel canvi d'hora, i a partir d'aquí ja tindré més temps per sortir i que es preparin alguns que veig que no paren d'entrenar, alguns inclús me'ls he trobat matí i tarde...

divendres, 6 de març del 2009

Setmana de parón

Ahir tocava sortir però no va poder ser, ja no pel mal temps, sino per una petita lesió que em vaig fer l'altre dia a la feina. El cap de setmana depenent de com em trobi decidiré si intente fer una sortideta o quedar-me a casa a reposar. 
Ja informaré...