dijous, 30 d’abril del 2009

Sense reserva

Segon dia de la setmana que surto, i la ruta escollida Comiols per Sant Salvador. Com que em notaba amb bones sensacions he decidit fer un entreno made in Álvaro, es a dir, a Full!! per veure  a quin nivell estic. El port le pujat molt bé fent un temps des de casa de 1h15'30" que està molt bé. Però a partir d'ahora i mitja ja he entrat en reserva i després de fer 3 km de Faidella he girat perque les cames no anaven massa fines i gràcies a un parell de barretes i unes quantes ametlles com les de la foto ( no es veu gaire, jeje) he pogut arribar a casa aunque sense forces.
Conclusió, tinc bon ritme durant una estona, però no em serveix de massa perque el que m'interessa es tindre fons sobretot, així que a entrenar més.
En total 2h30' a 161 ppm

Aprofite per comentar que s'està disputan la Titan Desert, pels qui no la coneguen es una prova de 5 etapes amb BTT pel Marrocs amb molta participació d'espanyols fent un bon paper. Ahir vaig estar veient el resum i em va sorprendre una cosa, està participant una noia andorrana que molts coneixeu de veure-la a les marxes, inclús ha fet la de Tremp. Es diu Ariadna Tudel i després de la 3ª etapa va 1ª, treient-li a la 2ª més d'11 hores i sense perdre massa temps respecte als homes, que segueixi així. Podeu veure el resum al Teledeporte a partir de les 22.30h

dimecres, 29 d’abril del 2009

TREMPEDALADA 2009


Com ja va sen costum el dia 3 de maig es celebrarà la Trempedalada, amb 2 recorreguts de diferent distància. Aquest any serà el segon any seguit que no la faig, però si estaré per allà ajudant. 

En quant a la meva activitat dels últims dies poca cosa a dir, la setmana passada només vaig sortir un dia, i aquesta també, ahir vaig fer una mica de btt i a veure si tornem a agafar el ritme perque ara ja no hem puc adormir més si vull fer alguna coseta decent.

diumenge, 19 d’abril del 2009

Perbes

Ja feia dies que no tocava la bici i avui per fi he tornat a treure a la Kabrona per donar-li un passeig. Doncs bé sortida amb el club des de la plaça Capdevila i fins a Pobla tranquils. A partir d'aquí hem anat tirant els que pujavem a Perbes, Joan Vilanova, l'Eduardo i jo i ja s'ha avivat el ritme fins que ja a Perbes cadascú ha fet el que ha pogut. No le pujat malament del tot pels dies que feia que no la tocava, però molt juny dels meus millors temps. La baixada més del mateix, ens hem liat i baixada frenètica fins a Senterada. A la tornada des de Pobleta se'ns han anat afegint gent com el Trudis de Pobla, que personalment no el coneixia, i també el Lebrón. Bon ritme per culpa del cotxe fins que li he dit que marxara i una mica de pausa. De Pobla cap a Tremp feia bastant vent en contra, cosa que ha fet que el Joan Gasa es fongués fent un bon relleu i ningú volia tirar en serio. A Salàs el Trudis obria una mica de hueco sense voler i jo en aquell moment he tirat en davant per fer un relleu, però la penya no estava ja per la labor i ningú m'ha seguit, fent que marxessim el Trudis i jo a pinyón cap a Tremp, cremant fins l'últim cartutxo.
M'han sortit un total de 3 hores i 80 km, a 154 ppm de mitja i fins a 201 ppm de màxima(quasi rebentoel pulsòmetre)
Després a la sala de recuperació a "La Brasilenya" i cap a casa.

dijous, 9 d’abril del 2009

Tocado y hundido

Avui hem tornat a sortir a fer un bon entreno, y en aquesta ocasió ens hem reunit bona colla: Marc Vilanova, David Riba,el  Sánchez de prop de Sort i jo, i hem anat a buscar igual com vam fer ahir al Marc Porta i el Sergi Escobar. Doncs hem anat tirant i als túnels de Camarasa els hem trobat, hem girat i altra vegada a pujar Fonllonga. Aquí ja he patit i me despenjat del grup, la fatiga d'ahir la tenia present i no podia fer gran cosa. El Riba a poc per coronoar també s'ha despenjat i li he anat retallant, però ja estavem a pràcticament a dalt i no le pogut agafar. D'aquí hem continuat cap a Àger, on el David ja ens ha deixat. Paradeta al bar i pujada al coll d'Àger, on he patit molt però aquesta vegada he pogut aguantar amb ells. Ens hem despedit del Marc i el Sergi i hem tornat tots 3 cap a Tremp, jo a roda perque anava ben tocat. Ja al arribar a Tremp ells han continuat cap a Sort i jo més allà que aquí me quedat a casa.
En resum 2 dies de fons i desnivell amb molt desgast físic que hem serviran per agafar la forma més ràpid, i demà descans per asimilar l'entreno.
114 km en 4h, uns 1700 m de desnivell i 148 ppm 

dimecres, 8 d’abril del 2009

Buscant la neu...


Com ahir vaig descansar avui tocava fer tralla, així que trucada al Marc i quedem per fer un bon tomet. Ens dirigim cap a Àger perquè ell havia quedat amb el Marc Porta i el Sergi Escobar que venien des de Lleida, i quan ens trobem tirem cap al Coll d'Ares. Aquí jo he ficat el meu ritme i cap a dalt, era el meu primer port de la temporada tant fort i no sabia com aniria. Al arribar a dalt ens em trobat neu i feia bastant fred, així que no he pogut fer cap foto perque de seguit em tirat cap avall. A Àger paradeta per prendre algo i cap al Coll d'Àger. Aquí m'han apretat les tuerques els tres, però he aguantat com un jabato i em arribat junts. Ja ens hem despedit i Marc i jo em tornat cap a Tremp a bon ritme, inclús he fet algun relleu i tot. 
A destacar que el Marc m'ha volgut rematar arribant a Tremp però no ho ha aconseguit.
També ha sigut el dia de més kms. en total 107 km en 4h05', uns 1900 m de desnivell i unes 150 ppm.

dilluns, 6 d’abril del 2009

3er Dia

Avui ja he notat la fatiga dels 2 dies anteriors, i ja es normal, perquè de fer una sortida o 2 a la setmana i sense passar de les 2 hores, ara em porte 3 seguides i cap de menys de 3h.
Ja a la sortida he notat que les cames no estaven fresques, però ja ho preveia. 
He anat cap a Pobla i he pujat primer Toralla, 5 km de forta pendent, i després a Serradell, quasi un kilòmetre més però una mica més suau, aunque dur igualment. Ja amb les forces més justes he anat fins a Pobleta i cap a Tremp. Volia també pujar Montcortés, però com no anava massa fi ho he deixat per altre dia.
Total: 75 km amb 2h57' i 155 ppm.

Ahir també sortida amb el club a Moror per Gavet. No vaig parar a es morzar i vaig continuar fins a la cruïlla que puja al coll d'Ares, fent un total de 75 km en 3h10' i 143 ppm.

dissabte, 4 d’abril del 2009

PRIMERA DE 100

     
Per aquest motiu no hi ha que portar rodes desgastades:



Gracies a un apanyo i 2 camares em pogut arrivar, i per sort no ha hagut més punxades perque ens haguessim quedat tirats.
Moraleja: hi ha que sortir amb neumatics en condicons.

Tot aixó ha passat fent la ruta de Tòrrec. Ens em aventurat el
 Boneta, l'oncle Ivàn i jo. Ja feia des de al menys l'estiu que no coincidiem i ha estat bé, però dir que jo anava amb por de agafar una pàjara ja que el meu màxim entreno de la temporada havia estat de 2h15' i arribant justet. Sempre amb coneiximent del que m'esperava he regulat molt bé i no he flaquejat amb cap moment i he pogut arrivar a Tremp amb algo de Fuel encara.
En total m'han sortit 4ho8', 100 km. i 150 ppm de mitja.

I aixó quan comencen 10 dies d'entrenos  durs per recuperar el temps perdut ja que estic de vacances...bon començament

dimecres, 1 d’abril del 2009

Monllobar


Poc temps es el que tinc a les tardes, però algo es algo i avui es el primer dia que he sortit des del canvi d'hora, tot i que amenaçava plutja no me mullat, a excepció d'alguna gota dispersa. La ruta elegida Monllobar fins el km 9, que es quan comença la baixada cap a Pont de Muntanyana. Feia vent en contra però he pujat bé, i a la tornada he baixat fort per aprofitar l'entreno.
En total 1h30', 38 km i 167 ppm.

Aquestos italians no es farten, ara demanen 2 anys d'innabilitació per aValverde. Quan es cansaran de ficar els nassos on no deuen...