dissabte, 30 de maig del 2009

24 hores ciclistes de Montjuic


Ja hi torno per aquí, he estat bastant liat aquestos dies i com tampoc he fet practicament cap entreno rellevant no he actualitzat.
Però avui acabe de trobar una prova molt interessant a Barcelona per els dies 3 i 4 de juliol. Es tracta d'una prova per equips en la que es correrà durant 24 hores al antic circuit de velocitat de Montjuic. Es per relleus i guanyarà l'equip que doni més toms al circuit. El nombre de persones per cada equip pot ser de 4 o 6 ciclistes amb algun auxiliar.
M'ha picat el gusanillo i estaria bé fer un equip d'aquí de Tremp. Si hi ha algú que li interese que es pose en contacte amb mi.
Per més informació aquí us deixo la web: 

dijous, 7 de maig del 2009

Començant a millorar


Vaig una mica de cul i aquests dies no podré entrenar el que jo vulgués, però he fet 2 dies aquesta setmana, un de btt i un de carretera i me començat a trobar bé. Ara em falta una mica de continuitat que es lo que m'està faltant aquest any.

BTT: 28 km en 1h30' i 165 ppm. Volta de Tremp-cruïlla antenes Nerets-antenes Orcau-Orcau-Suterranya-Tremp.

Carretera: 62 km en 2h07' i 162 ppm de mitja. Tremp-Gavet-cruïlla d'Àger-Moror-Tremp.

dissabte, 2 de maig del 2009

Reconeiximent TREMPedalADA

Ens hem animant uns quants a fer el circuit llarg i aprofitar per fer un bon entreno i revisar que tot el recorregut estigués ben marcat. Els "valents" erem el Mingo, el Serra, l'Eduardo i jo. A les 8.15 h sortiem direcció  Mur a bon ritme, parant a posar alguna senyal o cinta de tant en tant. La pujada es fa llarga i  fins la cruïlla on es divideix el circuit llarg del curt a Miravet hem trigat 1h40' de pedaleig aproximàdament. Per fer el búcle de la llarga només erem l'Eduardo i jo ja que els altres han preferit no vindre, i ja entenc perquè, menuda enserrona. Ens hem posat de fang fins a dalt i menuda pujadeta que ens estava esperant allà, que ha deixat amb la reserva a l'Edu. Després ja ens hem tornat a trobar amb el Mingo i el Serra per continuar. Ara ja era tot més fàcil excepte la trialera de Puigmaçana on le baixat un tram a peu perque no ho veia clar. Res més a destacar i arribada a Tremp a les 14 h. 
No m'esperava que fos tant dura perque pràcticament no hi ha res de plà, però es entretinguda amb molt bones vistes, i el riu demà amb la calor s'agrairà atravesar-lo.
59 km amb 4h pedalant a estat el resultat del dia. Jo crec que el primer de la llarga rondarà les 3 hores, a veure si ho acerte.