diumenge, 27 de setembre del 2009

De cap de setmana en cap de setmana

D'estreno amb la seva cabra

El gravador gravat...

Marc amb cara de patiment...¿?

Després d'haver acabat la temporada per a mi, i estar meditant que faré per la propera temporada, em dedique a sortir els caps de setmana amb bones companyies. Aquesta setmana la companyia ha sigut el dissabte amb Marc i el Boneta, amb qui feia molt de temps que no coincidia. La sortida ha estat bastant suau fent un bon rodatge, primer a la Figuereta i després ja sols el Marc i jo cap als Masos amb una parada tècnicà al Solé de La Pobla. A la tonteria 82 km a 153 ppm en 2h 50'.

I avui sortida com cada diumenge amb el club a Perbes, una bona colla i disposat a fer un bon entreno. Des de La Pobla el ritme ha anat incrementant-se progresivament fins que la pujada a Perbes le fet a tope conseguint un bons temps: 19'45". La tornada com sempre també forta i disfrutant de Pobla cap Tremp amb vent a favor.

dijous, 17 de setembre del 2009

Fi de temporada

S'han acabat les vacances i la temporada de ciclisme i ara em toca tornar a la vida rutinària: treball, estudis i poc entreno. Bastanta mala sort he tingut amb l'horari de classes, vamos, pitjor no pot haver sortit. Tinc menys hores que l'any passat, però em quadra de tal forma que no tinc cap dia que pugui sortir a entrenar en condicions.
En quant a la temporada que he fet estic content, he complert amb els objectius marcats que eren fer la Montsec-Montsec i sobretot La Pallaresa en bones condicions. Em quedo amb el bon sabor de boca de haver fet bé les coses i el bon rendiment que vaig tenir el 5 de setembre.
De cara l'any que ve no pinta gaire be i possiblement hauré de fer una temporada com aquesta, però encara queda molt i ja veuré quan vingui març.
Ara ja només em queda fer alguna sortida els caps de setmana i poca cosa més, per lo que el blog ja quedarà una mica inactiu fins que comenci la temporada vinent.

Aprofiteu per agafar aventatge...

dijous, 10 de setembre del 2009

Series?????

Poc he descansat després de la Pallaresa, i es que les sortides que he fet acompanyat no ha sigut cap light. Diumenge amb el club en teoria sortida relaxada a Montardit, al final mitja de 32 km/h. Dilluns descans i diumenge ens vam juntar D.Riba, Saül, Mingo i també el Gabi, podeu imaginar-vos que el dia precisament suau no va ser. I ahir vaig tornar a tocar la BTT junt amb el Riba i el Marc Vilanova per fer unes series, algo que no faig pràcticament mai. Vam anar a fer un circuit de 5 km i volta si volta no a tope per fer un total de 3 series. Em vaig trobar bé però amb una mica de sobrecàrrega a un quadriceps. Ara descansaré una mica i dissabte si no pasa res cursa de BTT a Gessa (Val d'Aran).

diumenge, 6 de setembre del 2009

OBJECTIU COMPLERT

Bon dia el que va sortir per fer la marxa i igual de motivat que altres anys, encara que la forma no era la mateixa. Sortida i com sempre, però aquesta vegada encara més, passeig fins a Sort. A partir d'aquí maricón l'últim i un primer km rapidíssim que me's impossible seguir, així i tot intente contactar amb un segon grup però pateixo molt. M'integre a aquest grup i poc a poc anem agafant al primer grup, sempre sabent que ja hi havien varis escapats pel davant. Ens ajuntem tots i jo em quede al final del grup d'uns 20 fent la goma, inclús hi va haver moments que vaig perdre més de 20 metres. A base de patir molt vaig aconseguir coronar amb ells. Predominaria la tranquilitat fins a Coll de Nargó sense que cap del grup prengués la iniciativa, cosa que fa que Boixols es puje a un ritme més tranquil i aguante una mica millor, sempre a cua de grup. Del grup només es despenjaven 2, els demés tots aguantant i comence a preocupar-me perque l'objectiu de fer entre els 10 primers es feia difícil, i més sabent que hi havien 5 ó 6 escapats pel davant. Al final coronem Bòixols tot el grup. A les primeres rampes de Faidella veig que ningú tira i jo vaig còmode, així que no m'ho pensso gaire i fique ritme per trencar el grup, hi havia que fer selecció i ho vaig aconseguir, trenque el grup per la meitat i faig que s'animen i ja fem una baixada forta cap a Isona, així itot encara entra algú pel darrere, però ja només en erem uns 10. Entre 4 ó 5 fem relleus cap a Tremp sense posar-nos massa d'acord, ara tiro, ara m'amago, ara parón, es torna a acceleraar, així fins a la pujada de Tremp. Dir que fins aquí havienm agafat a 2 de l'escapada. Doncs lo dit, a la pujada del poble fort ritme i intent d'escapada que no va enlloc però sempre pujant a plat i a ritme fort, fins que avanç de la rotonda ataca un molt fort i l'intento seguir a uns 5 metres sense agafar-lo, però continue i aconsegueixo deixar a tots els demés arribant segon del grup i sisé en total. Així que al final, OBJECTIU COMPLERT.
Molt content del resultat final i del partit que vaig treure a meu estat de forma, que sense ser el millor vaig fer el Cantó a només 1'30" de l'any passat i vaig acabar fort, fent un lloc molt acceptable. El temps total 5h14'Fotos quan les tingui.

divendres, 4 de setembre del 2009

A cumplir

Demà per fi arriba una altra edició de "La Pallaresa", està clar que no arribe com altres anys, però la mentalitat si que es la mateixa i tinc ganes de fer-ho lo millor posible. Conscient de que no puc estar a la altura dels primers i sense cap test per saber com estic afronte la marxa amb l'objectiu d'intentar estar entre els 10 primers, un objectiu ambiciós però que amb l'entreno pels voltants del Motseny el dimarts amb algo més de 4 hores i 122 km en fan ser optimista. Serà una incògnita fins que comencem a pujar el Cantó, aquí veure les opcions reals de fer un bon paper.
Fins demà