diumenge, 14 de febrer del 2010

NOVA TEMPORADA

Baixant de l'alt d'Artseaga a tumba abierta a la marxa "La Indurain" al 2006

Ja hi torno a ser per aquí. Poca acitivitat la que he tingut aquest hivern per varis motius. El primer per la lesió que vaig tindre de tendinitis que em va obligar a parar al novembre. El segon per la caiguda que vaig tindre al gener en la primera sortida que feia després de més de 2 mesos inactiu, que per cert encara no me recuperat. La excusa del fred aquest any ha quedat en tercer lloc ja que la parada ha estat obligatoria.
De totes maneres he estat entretingut fent altres coses, que apart d'estudiar i treballar he estat montant com molts ja sabeu un servei de reparacions de bicicletes i venda de material de ciclisme. Aquest servei ja està operatiu i podeu contactar amb mi a través de la web que he habilitat www.maxicycles.com perquè us informeu de les marques i productes que porte. A la mateixa pàgina hi trobareu el telèfon i l'E-mail per posar-vos en contacte amb mi, com també un formulari de contacte per si el voleu emplenar. Entre les principals marques destaque la marca SRAM, tecnologia alemana per grups tant de carretera com de MTB, suspensions Rockshox, frens Avid, cobertes Maxxis i Schwalbe, components i bicis MSC, nutrició POWERBAR, i altres marques i productes que podeu consultar a la web.

OBJECTIUS TEMPORADA

Aquesta temporada es presenta semblant a la passada, poc entreno i fer el possible per estar a la altura dels pallaresos que aquest any estan molt forts. Ja em queda poc per acabar d'estudiar, concretament al juny, i a partir d'aquí es quan començaré de veritat. Vull tornar a ser el que era fa 2 anys i ja tinc la ment posada al juny per començar a lo que serà el meu retorn a l'alt entrenament. Tinc moltes ganes de tornar a competir, fer marxes i sobretot disfrutar de la bici. Si em tinc que posar algun objectiu em pose la TREMPEDALADA que enguany es celebra al setembre, però ja es veurà més endavant.