diumenge, 28 de març del 2010

Torne a rodar

Aquest any sembla que ho agafe tot, primer la lesió, després la caiguda (que encara no estic recuperat 100%) i aquestos dies un bon refredat de’ls que ja feia temps que no agafava, que m’ha impedit sortir en els últims 10 dies. El dissabte per fi vaig sortir a rodar i vaig fer 50 km, poca cosa però per tornar a retrobar-me ja em va anar bé. I avui m’ha tocat el cotxe suport per lo que tampoc he pogut pedalar.

Aquesta setmana que entra no tinc col·legi, per lo tant intentaré aprofitar i sortir lo més possible per intentar agafar una mica de forma que ja vaig amb molt retràs.

diumenge, 14 de març del 2010

Cap de setmana d’adaptació

Sembla que poc a poc comence a notar alguna millora. Aquest cap de setmana m’ha servit per anar adaptan-me a ritmes més intensos, i es que he apretat bastant durant els 2 dies. Ahir dissabte vaig fer 2h20’ fent una pujada a Pesonada (que ultimament està de moda) per probar-me i tindre una referència de cara a la temporada per veure la meva evolució. I avui sortideta amb el club a Montardit; ja pujant a partir de Pobla he tirat amb 2 companys més per enganxar un altre grup que s’havia escapat avanç i, després d’aconseguir-ho, me limitat a aguantar fins a Montardit ja que estava bastant tocat. La baixada no ha estat mal amb Gabi i Eroles que han fet quasi tot el treball a un ritme intens però que ha fet que pràcticament arribéssim tots junts a Tremp.

Jo he notat que he millorat respecte a la setmana passada, però també note que ha intensitat mitjanament alta tinc poc aguant.

La setmana que ve més i millor

diumenge, 7 de març del 2010

PER FI PER LES CARRETERES!!!

7487277moy

Sembla que ja torna la normalitat i ja he pogut sortir el cap de setmana a rodar una mica. Quasi 2 mesos des de la caiguda que ha fet que m’hagi retrasat amb el començament de la temporada. Però ara ja rode i ahir ja vaig sortir amb el Marc, el Drudis i l’Albert Sánchez. en total 2 hores de patir per aguantar el seu ritme, i aixó que ells anaven rodant. I avui amb el club em anat a Xerallo i a Pobleta a esmorzar. La pujada ha sigut un infern, molt patiment i me s’ha fet molt llarga no pel ritme, sino per la gran falta de forma que tinc després de 4 mesos parat.

En resum estic content perquè ja puc entrenar, encara que per estar mitjanament bé necessitaré molts dies, i per començar quasi 120 km en 2 dies està més que bé.