divendres, 20 d’agost del 2010

ENTRENOS PER ONIL

alcala de jucar

Des de fa varis dies estic d’estage al meu poble. Aquí continue amb la meva posta a punt fent bons entrenos com per exemple el d’avui. El plan era sortir a les 7 del matí cap a Alcalà del Júcar, dinar i tornar amb cotxes. Ens hem juntat 2 grupets, un de 4 que anavem més forts i que hem allargat la etapa i un altre grupet de 8 que anaven més poc a poc. Doncs la primera part era esmorzar a Almansa i arribar avanç que l’altre grup fent uns 20 km més, per tant a relleus i a falta de 10 km els hem agafat, arribant a l’esmorzar amb 90 km i quasi 32 de mitja. La segona part més del mateix, però fent un bucle de 10 km més que els altres amb port inclòs. Aquí hem agafat jo i l’Arias als altres 2 que se’ns havien escapat i després els he atacat marxant sol. A partir d’aquí me animat i he tirat fort durant uns 20 km agafant als altres i tenint que parar a un cruce per què no sabia cap a on hi havia que anar. poc a poc ens hem anat ajuntant uns quants i han arribat també els de la meva grupeta. Els últims kilòmetres anar fent fins a falta de 6 km que han començat els atacs, he pogut contra-atacar després de varis atacs dels “companys” i he aconseguit anar-me’n uns metres, i a partir d’aquí 4 km en baixada pedalant a FULL perquè no m’agafessin fins que he aconseguit aguantar i entrar al poble en solitari.

En total 168 km en 5h11’.

Resum: dia d’entreno de molta qualitat amb una gran part a ritme intens, una escapada en solitari a ritme molt intens i ràpid, i un final amb atacs a tope. Això m’ha donat molta confiança per lo que resta de temporada i de ser ambiciós de cara a objectius a curt termini.(llàstima que no sigui La Pallaresa ara)

Aviat ens veurem per Tremp

dimarts, 10 d’agost del 2010

Resultat marxa Barousse-Balés

diploma marxa Barousse_Bales0001

Diumenge passat vaig anar a fer aquesta marxa amb companyia de Saül, qui es va apuntar a última hora. Vam marxar dissabte per no matinar tant i poder agafar el dorsal amb tranquilitat. Ja diumenge a les 7.30h es donava la sortida, un recorregut de 158 km amb les principals ascensions al Col des Ares, port de Balés i port de Pyeresoude, i en quant al desnivell va sortir molt més del que deia l’organització, en total van sortir alrededor de 3000m.

Per començar el ritme ja va ser algo intens, la qual cosa fa fer que em costés una mica  posar-me a la part del davant del grup d’uns 150 participants. A partir del col des Ares el ritme fa ser frenètic, 3 del mateix equip es van posar a tirar i van anar caent gent com a mosques, jo i Saül patint vam aguantar el primer embite. A partir d’aquí ja no es va parar, quedant només uns 40 al grup, i al plà ens portaven a fila d’un arribant a vegades a anar a més de 50 km/h, i la aproximació al Balés brutal, cosa que va fer que en el primer kilòmetre de port es despengés Saúl i uns quants. Jo aguantava patint, i era normal, perquè els primers kilòmetres de port anavem a saco, només cal dir que a vegades anavem a 37km/h. Ja a la primera rampa dura jo ja em despenjo i agafe el meu ritme i els demés, excepte un parell desapareixen de seguit. A ritmillo poc a poc vaig passant alguna víctima pel camí i corone a dalt calcule que el 27 aprox. La pujada del Pyeresoude idem, sol al meu ritme vaig agafant a gent pel davant i corone amb un paio que anava bé baixant, però se m’en va una mica al avituallament i em toca fer una baixada camicace per agafar-lo, arribant quasi a 190 ppm i adelantant cotxes en plan formula 1(quant vaig patir però quant vaig disfrutar). Ja a baix el consegueixo agafar inextremis, i menys mal, perque el crack em va portar, junt amb els que anavem agafant pel camí, durant els 40 km que restaven a 40km/h, quina bèstia!!!!. el 95 % de l’estona va tirar ell i ens va portar a tots amb el ganxo, inclús un va petar.

En conclusió me trobat bé, de fons estic molt bé i només em falta una  mica de ritme de cursa, però pel que he entrenat puc estar més que satisfet del resultat.

dilluns, 2 d’agost del 2010

STAGE ELEGANT A ANDORRA

Fa 8 dies em va sortir la oportunitat de fer un Stage a Andorra en alçada i no m’ho vaig pensar. Allà vam anar el X.Boneta, el Marc Vilanova i jo. M’esperava una bona tunda ja que ells estaven molt més forts que jo i anavem a fer molts fondos amb desnivell sense estar encara en massa bon estat, però no importava.

Simplement us resumeixo en un quadre el que em fet aquesta setmana, la més forta de m’ha vida:

 

DIA

KILÒMETRES

TEMPS

DESNIVELL

RUTA

27 de juliol 150 km 5h20’ 2500 m. Volta 3 Nacions + alt de Canillo
28 de juliol 150 km 6 h. 3265 m. Masella-Collada de Tosses-Guills Fontanera
29 de juliol 147 km. 5h11’ 3900 m. Pallhieres-Col de Pradel-Port d’Envalira
30 de juliol 70 km. 3h10’ 1330 m. Frontera Andorra-rotonda túnel Envalira
31 de juliol 194 km. 8h02’ 4735 m. Port d’Envalira des de Canillo-Ax 3 Donais-Plató de Baille-Port d’Envalira
1 d’agost 97 km. 4h15’ 3000 m. Coll d’Ordino des de Canillo-Port de Cabús-Estació d’Aronsal-Coll d’Ordino per La Massana
2 d’agost 73 km. 3h28’ 2000 m. Coll de Canòlich-Cortals d’Encamp

 

En resum,en aquests 7 dies he fet:

  • 881 km.
  • 35h26’ de temps efectiu
  • 20730 m. de desnivell

 

Acabe molt content d’aquest stage perquè he millorat molt i també he tret moltes conclusions per poder aplicar en un futur. La veritat que m’esperava passar-ho més malament, però amb una mica de cap podem arribar a fer molt més del que ens penssem i així ha estat, inclús a l’etapa reina del dia 31 vaig arribar bastant sencer.

 

Alguna foto:

 

Foto0255

Foto0258

Foto0260

Ax Les Thermes al fons

 

Foto0262

 Quan repetim?????!!!!!!