dijous, 25 d’agost del 2011

Resultats últimes curses

escapada_vinyols

En l’escapada a Vinyols

Aquest mes com ja vaig comentar està plagat de curses, però he anat seleccionant una mica i no he anat a totes degut a la llunyania d’alguna d’elles. Hi ha hagut de tot, curses en les que he fet bon paper i altres en les que no he acabat. Aquí un petit resum:

  • 06/08/2011 Ivars de Noguera: circuit urbà exigent amb una rampa molt dura. Aquí va fer molta calor, anava amb el grup principal fins que un cop de calor em va deixar KO i em vaig haver de retirar.
  • 07/08/2011 Gran Premi de Vila-seca: circuit urbà plà i sense dificultat. De tipus puntuació cada 6 voltes puntuen els 3 primers. En aquesta ja em vaig trobar bé i vaig intentar escapar-me 2 vegades, la primera no va anar en lloc, però a la segona em van deixar marxar i vaig aconseguir una renda suficient com per fer 2on en una de les voltes amb puntuació i agafant aixì 3 punts molt valuosos degut a la dificultat en aquest tipus de curses. Això em va col·locar el 7é al finalitzar la cursa.
  • 14/08/2011 Ct de Catalunya Master-30: Circuit inter-urbà plà i sense cap dificultat. Amb aquest circuit era una loteria perquè podia gunanyar gairebé tothom. Em vaig trobar bé i em vaig ficar a la millor escapada del dia amb alguns capos però no vam anar gaire lluny. Al final excepte 2 que es van escapar al final vam arribar tots a l’esprint fent el 21º d’uns 80  que varem acabar.
  • 15/08/2011 Pujada a la Central de Cabdella: em vaig animar a tornar a aquesta prova després de 3 ó 4 anys sense participar. Aquí vaig guanyar fent un temps bastant acceptable, però tampoc té massa mèrit perquè es una cursa de poble i no hi va gaire gent de nivell.
  • 16/08/2011 Cursa al Plà de Santa Maria: Circuit urbà difícil i amb un repetxo cabron. Aquesta cursa la feiem conjuntament amb els èlits. No em vaig trobar malament, pero una mala col·locació durant la primera part va fer que em desgastés molt i vaig tindre que claudicar fins que em van doblar i em van fer fora de cursa.
  • 20/08/2011 Ripoll-Vallter2000: cursa en ruta i final a Vallter 2000. Aquesta la tenia marcada al calendari com a principal objectiu de l’agost degut a que m’anava perfecta a les meves característiques. Sortida a les 4 de la tarde amb una calor insoportable. Possiblement aquesta va estar la causa de que durant tota la aproximació al port anigués molt més alt de pols de lo que tocava. I com que la cosa no va començar bé no podia acabar millor, al primer kilòmetre de port el tio del mazo em va deixar sense cap opció, vaig arribar a dalt per orgull, però va haver moments que pujava a 6 km/h. Dona molta ràbia que això passe en la cursa que més ganes hi tenia, que hi farem.

Aquí el resum de lo que porte d’agost.

Ara falta:

  • 28/08/2011 Social de Barbastro
  • 30/08/2011 Ct provincial a Juneda
  • 04/09/2011 Copa Aragonesa a Calatayud
  • 11/09/2011 Social de Fraga

Aquest es el calendari programat per les pròximes setmanes, encara que podria variar. Esperem estar a l’alçada i que el tio del mazo em deixe ja tranquil que sembla que aquest agost està sebant-se amb mi.

diumenge, 7 d’agost del 2011

A l’agost…curses!

Ja s’han acabat els stages per la geografia espanyola i ara ja a Tremp i durant aquest mes d’agost toca fer curses. Està ben carregat, i es que tots els dissabtes i diumenges hi ha alguna i inclús també entre setmana, intentaré fer totes les que pugui. Per començar vaig estar ahir dissabte a Ivars de Noguera, una social on el tio del Mazo va decicir anar a per mi i em vaig tindre que retirar pajarito després de estar aguantant mitja cursa al davant. I avui tenia que treurem la espineta i he estat a Vila-seca, al igual que ahir, amb els companys del CC Pardinyes que per fi em pogut debutar amb la equipació de l’equip. La cursa era curta, constava de 30 voltes per fer 37 km i de tipus puntuació, cada 6 voltes punts al 1er, 2on i 3er. Avui sí tenia cames i ho he intentat aprofitar, primer he anat rodant al pilot i a partir de mitja cursa he saltat del grup emportan-me a un altre, però no ens han deixat marxar i al poc ens han agafat. Després de recuperar-me i en una de les voltes que hi havia puntuació he tornat a saltar sol i questa vegada si he marxat, fent la volta a tope per poder puntuar i in-extremis ho he aconseguit fent segon, així que 3 puntets a la saca que han fet que acabés 7é a la cursa. Llàstima que per equips hem fet quarts i hem estat a punt de pujar al podi, a la pròxima.

Per la setmana que ve està el ct de Catalunya Master-30, un recorregut bastant plà on hi ha que fer 8 voltes de 11 km cadascuna. Intentarem fer-ho bé.