dimecres, 28 de setembre del 2011

Fi de temporada

Bé, ja  acaba una altra temporada, temporada aquesta on he tornat després dels 2 anys mig sabàtics que m’havia agafat. Crec que puc estar bastant satisfet de la temporada que he fet, tornant al meu nivell real i disfrutant de les curses, unes més que altres, però a la fi disfrutant que es lo important. Al final he acabat la temporada una mica abans de lo previst perquè moralment no estava al 100% per continuar competint i amb lo poc que quedava he preferit parar per descansar.

liga_LEVE

Després de decidir parar he anat fent alguna coseta, caminar algun dia una hora, anar a treballar sense el cotxe, i algo molt important que m’ha ajudat a no parar de fer bici per complet  ha estat el rodillo i la LEVE. La LEVE és una web per rodillo TACX Fortius i el I-Magic(que es el que jo tinc) destinada a competir contra altres usuaris o simplement incentivar la pràctica del rodillo fent diferents etapes tant amb recorreguts de video virtuals o inclús videos reals. Per aquest setembre la comisió d’aquesta web i amb motiu de la Volta a Espanya ens van deleitar amb una liguilla molt atractiva que constava de 5 etapes a fer en 2 setmanes. Doncs aquesta liguilla es la que m’ha tornat a motivar per tornar a fer bici i continuar mantenint el nivell, he disfrutat molt competint contra aquesta gent.

Ara continuaré fent una mica de bici, alternant la de carretera amb la BTT i el rodillo, i algun dia de caminar per continuar estant actiu, inclús si hem va de gust faré alguna marxa de BTT.

dimecres, 7 de setembre del 2011

Cursa de Calatayud i novetats

Aquest diumenge passat vaig anar juntament amb els companys del CC Pardinyes a fer l’última cursa de la Copa Aragonesa ciclomasters. Teniem com a objectiu aconseguir el 2on  lloc de la Copa amb L’Isaac i amb aquesta idea vam anar. Ruta molt trencacames amb l’asfalt rugòs per fer encara més dura la cursa amb molt desgast muscular. Doncs comença la cursa i em fico a la escapada per intentar frenar-la i que marxés la menys gent posible pel davant. A partir de la mitad de cursa arriba l’Isaac  molt ben escoltat per l’altre company, Pedrosa. Amb tot això hi havien escapats amb 3 grupets uns 6 ciclistes. El nostre grup és reduit i per evitar atacs ens posem a tirar el Pedrosa i jo, però al pas del kms ja no vaig tant fin i em fico a roda per intentar recuperar, cosa que ja no passaria degut als putos calambres. Abans de començar l’últim alt del dia van entrat un altre grup per darrera amb el company que faltava, fent que la grupeta fos ja una mica gran i perillosa de cara a l’esprint pe’ls nostres interesos. Total, que al final l’Isaac es col·loca bé a l’esprint i aconsegueix entrar l’11º de la general i 4rt de la categoria, i a falta de confirmació oficial aconseguit aquest premi de quedar 2º a la Copa, un premi que ens fa a tots ilusió degut al gran treball i sobretot el gran ambient i el companyerisme que es respira amb aquest equip humild.

Per la meva part vaig aconseguir entrar en la 20ª posició i 10º de Master-30 amb molt de gas a la primera part, però degut la falta de fons de les últimes setmanes em vaig venir una mica a baix al final. De totes formes content i disfrutant molt de al cursa.

 

Per altra banda i com podeu comprovar he actualitzat el blog posant nous apartats. el més destacable i un que ja feia temps que volia posar és el llistat dels rècords que tinc pujant ports o fent determinades voltes, així que ja teniu referències per si us decidiu a intentar millorar-los.

 

Pròximes curses:

  • Social de Fraga el dissabte 10/09/2011
  • Cursa de Bellvitge el diumenge 11/09/2011 ?

dijous, 1 de setembre del 2011

Preparat per Calatayud

2601-xxxv-trofeo-virgen-de-la-peña-memorial-benito-cabestrero

Recorregut

Tot preparat per una de les proves importants de la temporada, es tracta de la última jornada de la Copa Aragonesa. Pel perfil té la pinta de ser una prova molt dura i sobretot destacar l’últim port a només 10 km de meta. Segurament serà una prova molt selectiva i haurem d’estar atents als talls que es puguin formar. Espere estar a l’alçada com ho demostren els entrenos. Per desgràcia les coses aquest mes no han sortit com jo he volgut ja que en les proves que m’anaven bé la calor m’ha deixat sense opcions i no he pogut demostrar lo bé que em trobe pujant.

Avui he volgut fer un entreno fort i he anat cap a Gerri a ritme intens per pujar Peramea, després Peracalç i per finalitzar 3 km d’Estavill. A Peramea al ser la primera i forçar massa al principi he petat, així i tot encara he pujat amb bon temps. després a Peracalç i al tram d’Estavill me trobat molt molt bé pujant amb molta força. Ja a la tornada altra vegada a ritme fort fins a la pujada del camping on les cames han dit prou.

Les sensacions a aquesta alçada de la temporada no poden ser millors, ara falta demostrar-ho a les curses que queden.