dijous, 26 de gener del 2012

Comença la temporada

pesonadax2

Totes aquestes setmanes que he estat sense actualitzar han donat per molt. Al igual que l’any anterior l’hivern no m’ha impedit anar entrenant, i amb aquest hivern que està fent tant suau m’ha ajudat molt. El desembre va ser prou bo, un bon pont que em va permetre acumular bastants kilòmetres i unes quantes sessions de gimnàs. Durant tots els Nadals vaig estar a Alacant fent l’Stage corresponent amb força kilòmetres, tot s’ha de dir, que aquí va començar un petit calvari ja que a pesar de entrenar bé no acabava d’anar massa fi. A la tornada per Tremp les sensacions dolentes van continuar i vaig notar una baixada de forma que em va preocupar perquè la temporada ja estava al damunt i tammpoc entenia el per què d’aquest baix rendiment ja que no em trobava ni cansat ni res. Però ja la semana passada vaig començar a recuperar-me d’aquest contratemps i en questió d’una setmana he fet un canvi radical amb una millora de forma considerable i les pulsacions normalitzades. Per tant ja done com ha passada la crisi de forma i torno a estar animat per afrontar l’inici de temporada, que si no hi ha cap imprevist d’última hora serà aquest diumenge a Montroig del Camp.

I per poder obtindre una referencia de l’estat de forma he anat a fer un Pessonada, que al final han sigut 2,  a veure que tal estava. La primera no ha estat malament, 20’27” a 176 ppm. M’he trobat bé però no m’ha acabat de convencer, així que una mica de descans i a fer una segona serie. En aquesta segona la cosa ha canviat i he aconseguit mantenir el pols i millorar el temps, 19’53” a 176 ppm. Amb això ja he acabat content perquè veig que vaig de menys a més i recupere dels esforços.

Per ara no em pose objectius, però el que si espere es millorar la temporada passada, esperem no tindre cap contratemps i anar pel camí correcte…