dilluns, 28 de juny del 2010

Sortida èpica

Els ciclistes a vegades no estem molt bé, i avui ha estat un d’aquells dies que si un posa coneixement millor m’hagués quedat a casa. Havia de sortir al matí, però me s’ha fet una mica tard i he decidit sortir a la tarde aviat, tot i que anunciaven aigua. Doncs a les 15.30h ja estava pedalant i el temps encara era bo, he pensat “segur que em mulle, però serà alguna tormenta de 10 minuts i en tornaré a secar”. Tampoc he agafat el movil perque com tenia clar que em mullaria per evitar que me s’espatllés, i també he pensat “segur que avui que no l’agafe em pasa alguna cosa”, doncs així ha estat.

He anat cap a fonllonga i arribant a dalt es on ha començat a ploure. He tirat una mica cap avall per veure si mentre passava una mica de temps parava de ploure pel darrere meu. A sobre i punxat i es quan he decidit girar-me perquè no portava més recanvis. Ja tota la baixada plovent inclús he hagut de parar avanç per evitar la tromba d’aigua que caia per la Baronia, i a la que ha parat una mica he aconseguit arribar al restaurant i allà me refugiat una estona llarga, quasi 30 minuts. Continuava sense parar de ploure i tronar, però com que ja estava fart d’esperar i havia amainat una mica em tiro altra vegada cap a Tremp.

La sorpresa del dia seria al cruce de Llimiana, he tornat a punxar i ja no tenia càmares ni mòvil per trucar. Així que he intentat arrivar inflant la roda cada dos per tres però imposible. Al final, emplenant la coberta d’herba per no fotre massa la llanta he estat 9 km pedalant fina arrivar a Tremp.

Tot una aventura que m’ha costat quasi 5 hores per fer 70 km, una mullada de campeonat, 2 càmares que fotre a la brossa i una coberta que també cambiaré.

Aquesta segur que serà la sortida de l’any sense dubtes

dimecres, 23 de juny del 2010

PRIMER DIA DE VACANCES

Avui he començat oficialment les vacances i que millor que celebrar-ho amb un bon entreno. A diferència d’altres dies avui el pols el tenia més baix que de costum i tampoc tenia la xispa d’altres sortides, per lo que he anat fent sense mirar el temps. La ruta ha estat el tom de Peramea més Torre de Cabdella. En total uns 90 km i 3h15’ d’entreno. A l’únic lloc que he apretat fort i  he aconsegit pujar les pulsacions ha estat a la pujada de Peramea, fent un temps discret però acceptable pel meu estat de forma actual.

Demà més i millor a Faidella amb el club

dissabte, 19 de juny del 2010

Acaba un període i comença un altre

Han passat ja quasi 2 anys des de que vaig decidir parar de competir per dedicar-me a l’estudi, i per fi sembla que això arriba a la seua fi. Ara comença una nova etapa on la intenció es tornar al nivell que tenia però sense pressa ja que tindré que treballar molt per aconseguir aquell estat de forma que em va donar la oportunitat de competir a la categoria Elits i poder disputar algunes marxes.

Ara l’objectiu es anar dia a dia ja que els plans no surten mai bé, i en funció de la progresió que porte aniré dicidint el que vaig fent, encara que alguns dels objectius que m’agradaria aconseguir alguna vegada es baixar de les 6 hores a la Quebrantahuesos i guanyar alguna marxa.

Per celebrar la tornada als entrenos avui he anat a Gavarra, quasi 4 horetes de bici per fer 104 km. El ritme bastant lent però content per poder estar 4 hores pedalant sense pàjara ni rampes.