dissabte, 21 de març del 2009

UN ANY DESPRÉS!!!!

Per fí ha arribat, i es que al març de l'any passat la Karbona va deixar de sortir al carrer. Ara, després de renovar-la i algún que altre contratemps ja està apunt. Ha costat lo seu, però avui ja la he tret per probar-la i ha respós com lo que s'esperava d'ella, de maravilla. Segeuix sent la bici nerviosa que era, i a destacar dels canvis que li he fet els frens Sram Force. Només sortir de casa ja he notat que aquestos frens frenen molt, però molt. No els he provat baixant un port però en tindré que adaptar a ells perque com em descuide surto per davant de la bici. A causa d'aixó m'ha vingut al cap una reflexió: si hagués portat aquests frens el dia de la Pallaresa hagués caigut? És algo que no sabrem mai, però el desenllàs d'aquell dia estic segur que seria un altre. Pel demés res a destacar, les rodes campagnolo com sempre, fiabilitat 100%. 

Parlant dels entrenos dijous 2 hores de btt a ritme molt intens cap a Aramunt vell i poc més. me s'ha fet molt menys dur que l'altra vegada que vaig anar. 38 km a 164 ppm.

I avui ja carretera direcció Baronia pels Massos. 60 km a ritme intens. Fins el km 50 molt bé, on portava una mitja de 30 km/h, impensable altres anys amb els mateixos km acumulats, i els últims 10 ja anava tocat i he decidit baixar el ritme.
En total 60 km en 2h06' i 158 ppm.

4 comentaris:

J.C.Alonso ha dit...

¿Karbona?
Crec que està malament escrit, la "r" va darrera de la "b". ¿No?
Un saludo neng.
Chup chup.

Álvaro ha dit...

Tens raó, però com els nens també poden accedir-hi hi ha que censurar algunes paraules, jeje
La Karbona que kabrona és...

JORDI ha dit...

pues si entran los niños que les den por culo y que lean coño,que tienen que aprender lo bueno y lo malo,jejejejeje

J.C.Alonso ha dit...

No Jordi no, eso no va así, yo a la Ami no paro de decirle que palabras como hijo de puta, cabronazo, me cago en tus muertos o en tu puta madre está muy feo decirlas, sobretodo en una niña de 8 años, hay que hablar con decoro.


¿Que quién es Decoro?
Pues no sé.