dilluns, 29 de juny del 2009

Estreno de qualitat




Dissabte vaig anar amb el Saül ha fer l'Airegeoise. Arribem puntuals però la cua per agafar els dorsal fa que anem de cul i ens presentem a la sortida sense esmorzar i a cop de pito. Ens esperavem 165 km per davant amb un desnivell de 3344 m. Doncs sortida sense complicacions i anem adelantant gent. Comencen les primeres rampes del port de Lers i pujem junts a bon ritme, massa pel meu gust sabent el que em quedava per davant, però sempre reservan una mica. La baixada del port la disfrute molt, amb curves sinuoses i esquivant gent fins que arribem a baix a l'avituallament on repostem. Contiuem un rato de plà amb un grupet que seu prenen en serio i a mi em porten una mica incòmode fins que comença la pujada al Col de la Core. Aquí fico el meu ritme i el Saül marxa uns metres per davant, però arribant a dalt ens reagrupem i colem cap a baix. La baixada terrible, em vaig posar al darrere d'un tio i una tia que baixaven molt bé i ràpid (la tia vaja camikace estava feta), aquí es on vaig agafar la velocitat màxima amb 75 km/h. Al arribar al plà ja pensavem en recuperar per afrontar l'últim port, sobre tot jo que anava més just, però vaja tela, ens vam enganxar a un grup on hi havia el pare i la filla i ens van portar amb el ganxo, inclús va haver moments que de pols anava més alt que pujant el port anterior, i jo pensava, "quina rebentada que fotre al port". Arribem a l'avituallament abans de començar l'última pujada del dia, el port D'agnes, on repostem i cap a dalt. El Saül para un moment i jo continuo perque pensavem que m'atraparia. Doncs bé, només començar veig el panel que indica: "Port 10 km, pendent mitja 8'5%, pendent màxima 10'5%". I tenia raó el panell, vaja puertaco que ens vam posar per rematar el dia. Amb el 34-25 em faltava desarrollo, pujant durant tota la estona entre 9 i 12 km/h., i a partir del km 6 de port amb amago de calambres. El port aquest em va recordar al de Larrau, el més dur que he fet jo. Aquí ens trobavem amb els que venien del circuit mitjà, gent caminant, gent que parava i no podia ni arrancar de nou, inclús algun caen per falta d'equilibri. Al final consegueixo coronar sense que em passés ningú i espero al Saül que se li va entragantar una miqueta. Però no s'acabava aquí, quedava la sorpesa final amb un "repetxo de 4 km" que a aquestes altures es va fer pesat. Ara ja si, baixada cap a meta i objectiu complert. 6h35' posa a la classificació i 6h25' pedalant.
Però la cosa no va acabar aquí perque la meta era a un poble diferent de la sortida, així que 15 km més de bonus per arribar al cotxe. Així que entre unes coses i altres uns 183 km.

La recordaré com una de les marxes més dures que he fet.


dijous, 25 de juny del 2009

Estreno a l'exranger


Ja està confirmat, per fi m'estrene aquest any a una marxa cicloturista, i ho faig a lo grande, a una marxa del calendari UCI GOLDEN BIKE en frança. No la tenia previst, però veient el meu rendiment del últims dies i com a preparació de cara a les próximes setmanes crec que serà un magnífic entreno.
Aniré acompanyat del Saül i per suposat res d'anar en plan competi, no estic encara per fer locures. L'objectiu serà intentar acabar'la que ja n'hi haurà prou feina amb els 3344 metres de desnivell. L'altre objectiu serà arrasar en tots els avituallaments.
Unes quantes fotos del recorregut:


Descens del Col d'Agnes

Aulus-Les-Bains

Vista panoràmica des del Col D'Agnes


dimecres, 24 de juny del 2009

Millora evident

Com molts ja saben tinc la sort d'assimilar molt bé els entrenos, i gràcies a aquesta facilitat que tinc en 2 setmanes que he entrenat decentment he millorat molt. Avui he sortit amb el club cap a Comiols, pujant molt tranquils. Després amb el Saül hem fet fins el km 7'5 de Faidella on me probat una mica i el resultat ha estat satisfactori. Després tornada cap a Tremp amb alguna serie-relleu, on em fet la cocacola. En aquell moment ha vingut Mingo i em anat a fer junt amb el Saül i el Joan Vilanova la volta dels Massos de "tranquis" amb apròximadament 1 hora.
Pel cap de setmana en tinc una bona preparada, però ja confirmaré demà.

En total 109 km en 4h04' a 138 ppm.

dissabte, 20 de juny del 2009

Vaig entranant


Ja fa unes 2 setmanes que he començat a fer més entrenos, perque avanç feia un o dos a la setmana i prou. Des de la setmana passada ja porte uns quants entrenos a la meves cames com per exemple la sortida amb el club de diumenge passat a Vilamur, on vaig aguantar bastant bé, o la del dijous a Coll d'Ares amb el Mingo, amb pàjara inclosa. A falta de demà que anirem a Enviny-Olp porte en les 2 últimes setmanes 7 sortides i uns 450 km, que no es molt comparant amb altres anys però si aquesta temporada.
També donar la enhorabona a les participants del Pallars a la Quebrantahuesos amb molt bons temps per part de tots. L'única llàstima el dia que els ha fet, ja que els ha agafat algo de vent i els ha plogut una mica, cosa que ha fet que no es pugèssin fer millors temps. Així i tot objectiu complert per al David Riba amb 6h50' i molt bon temps pel Saül amb 6h46' aprox.

dissabte, 6 de juny del 2009

EN MARXA "LA PALLARESA"

Encara falta molt, però ja està en marxa una nova edició d'aquesta marxa. Podeu veure el tríptic a la web del club UC TREMP o clickant directament aquí.

Si fa uns dies vaig mostrar el meu interés per les 24 hores de Montjuic, ara es tot el contrari, i tot pel preu tant desorbitat que ha posat l'organització (o digem-li empresa per fer negoci):

Individual a) 175 b) 200 
DUO a) 320 b) 350 
Quatre a) 600 b) 660 
SIS a) 850 b) 950 
TÀNDEMS individual a) 320 b) 350 
TÀNDEMS DUO a) 600 b) 660 

Participants NISSAN TITAN DESERT 2009 - 50% descompte 

a) Inscripcions fins el 25 de juny
b) Inscripcions posteriors al 25 de juny fins tancament d'inscripcions


La infraestructura pot ser molt gran i tot el que ells vulguin, però cobrar alrededor de 150 € per participant i no donar ni un miserable avituallament em sembla un gran robo.