dissabte, 1 de maig del 2010

FI DE LA PALLARESA 2010

 grafica_pallaresa2010

Doncs ja s’ha acabat la sexta Pallaresa que faig consecutiva. En vaja fregao que me ficat després de que em liaren alguns del club per fer-la quan jo ja la tenia totalment descartada per aquest any. El dia no podia començar pitjor, només sortir comença a ploure amb certa intensitat, resultat, es retiren uns quants bastants. Nosaltres continuem amb l’esperança de que pararia, però fins a pràcticamnt Sort no para de caure l’aigua i arribem a peu de port ben xops. Aquí, després d’un ritme bastant alt ja cadascú a la seva marxeta ja sense ploure i jo, juntament amb el Mingo, l’Eduardo i l’Eroles fem grupeta. El temps millora i ja anem junts fins a Tremp a bon ritme sense desgastar en excés per poder aguantar en condicions. El tram que més forts hem anat a estat des de Coll de Boixols fins a Tremp que, com encara ens quedaven algo de forces, sobretot al Mingo i a mi, amb col·laboració també de l’Eduardo i algun que agafem pel davant li fotem canya fins a Tremp, resultat del qual ens plantem des del Coll fins a Tremp amb 1h02’, que significa una mitja de 38 km/h.

 

En total 6 h, 155 ppm i 209 watts

 

Acabo content amb el resultat obtingut, l’objectiu era aguantar en condicions tota la marxa i ho he fet sobradament, per lo que a partir d’ara el plantejament es millorar a les pujades i intentar aguantar aquest fons que tinc fins que pugui ja entrenar en serio a partir de finals de juny.

 

També felicitar a tots els del club que cadascú amb els seus objectius a complert i han aguantat el xaparron de sortida. I a la grupeta amb la que he anat dir que ha sigut un plaer fer una marxa amb gent del club i compartir l’aventura junts.

1 comentari:

dedoctor.blogspot.com ha dit...

Alvaro,
ja veig que se m'acaba aixo de fotre't canya... felicitats pel resultat!