dijous, 6 d’agost del 2009

Tornant a la ruta antiga...

Presa de Cellers

Ahir va tocar dia de descans actiu després de varis dies de tralla i les cames cansades. Vaig anar a Figuerola de Meià a ritme moderat per intentar recuperar una mica les cames de cara a avui,ja que volia fer el dia fort de la setmana.

Alentorn

Doncs avui era el dia, estava entre anar a Pont de Suert o fer la volta a Tòrrec, i al final a guanyat aquesta segon, però per fer una mica més de kilòmetres he decidit fer la ruta com la feiem avanç, que des de que la van arreglar encara no havia passat.
Primer pujada a Comiols per Sant Salvador. No he pogut pujar massa fort, les cames no responien i el pols avui el tenia de pena, no pujava i ja he perdut molt temps a dalt. Després baixada cap a Artesa de Segre pràcticament deixant-me caure, fins a la cruïlla al km 52 per agafar la carretera que va a Alentorn i Vilanova de Meià. La pujada a la primera part té unes rampes dures, però després suavitza fins arribar a Vilanova de Meià on he repostat. Seguidament pujada de 10 km cap a Hostal Roig molt lenta, però avui les camens no donaven per a més, i finalment baixada fins a Tremp per els Masos.
En total 106 km en 3h55' i 147 ppm.