dimarts, 25 de març del 2008

Dia de ports...

Després d'uns dies sense actualitzar el blog per diversos motius avui comencem la setmana d'entreno amb un dia de muntanya. He sortit sol direcció Faidella amb bon dia, semblava que avui faria bon solete, però arribant a dalt a Faidella ha començat a fer rasca i he cambiat els plans, volia continuar cap a Boixols però amb el fret he decidit anar cap a Comiols. He fet la pujada de Comiols i com tenia temps he baixat fins a Folquer per tornar a pujar Comiols per l'altra banda. Per rematar el dia els últims 30 kms han sigut amb bastant aire en contra. He de dir que les sensacions una altra vegada no han sigut gaire bones i es que aquest any em costa molt millorar pujant, espere que aviat tot millore.
En total 102 km en 3h40' i 1940m de desivell.

Per acabar felicitar al Centre Esportiu Colivenc pel gran Campionat d'Espanya d'orientació que ha realitzat.
















Aquesta foto es d'un dels podis aconseguits pel club. A dalt de tot tres de les meves cosines.

3 comentaris:

JORDI ha dit...

Les teves cosines estan molt ben orientades,jejejeje

CONGRATULATIONS !!!

Alex. ha dit...

Felicitats a les cosines i a tu, per la la part que et toca!!!!
Treballes i entrenes, com t'ho fots?
Ànim!!!

Álvaro ha dit...

La foto sol es d'un del podis que van fer, aquesta foto igual era el relleu per equips de dones crec, però no ho sé cert. En total es van emportar 30 medalles i com no, la guanyadora va estar la Comunitat Valenciana, ja que es per comunitats.
Alex es ben fàcil, el treball em dona per poder entrenar, la única pega es el jefe que no es molt agradable i que treballe molts caps de setmana.